Seminar A Rich Life for Horses

Wat zou een paard doen wanneer hem gevraagd werd: “Hooi of krachtvoer?” “Wandelen of rijden?” “Buiten of binnen?” “Wel of geen deken?” Experts uit het werkveld hebben ons tijdens dit seminar op weg geholpen met het nadenken over dit soort vragen.

Op 18 februari 2017 heb ik het seminar A Rich Life for Horses georganiseerd. Op deze dag ging het om de keuzevrijheid van het paard, de omgeving en het samenzijn tussen mens en paard. Experts op het gebied van welzijn, cognitie en keuzevrijheid waren aanwezig; Sabrina Brando, oprichtster van AnimalConcepts, Cecilie Mejdell, onderzoeker aan het Norwegian Veterinary Institute en Thorsten Hinrichs, oprichter van HIT-Active Stable. Het seminar bestond ook uit een interactief onderdeel. Deelnemers gingen samen op zoek naar antwoorden en oplossingen aan de hand van diverse praktijksituaties.

Dit seminar was toegankelijk en bedoeld voor iedereen met een interesse in paarden. Bezoekers gingen naar huis met nieuwe kennis en een flinke dosis inspiratie. Een bezoeker heeft een blog over dit seminar, deze kun je hier lezen.

Nieuwsgierig naar mijn andere seminars? Bekijk hier het seminar met Shawna Karrasch.

Ik wil graag mijn dank en waardering uitspreken naar Thorsten van HIT-Active Stable die dit seminar heeft gesponsord.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save