Seminar Shawna Karrasch

Shawna Karrasch behoort tot de top van de trainers die met positieve bekrachtiging voor paarden werkt. Ook in mijn werk staat deze aanpak centraal. Het leek mij daarom een goed idee om Shawna en paardeneigenaren uit te nodigen om hier samen naar te kijken én dit in praktijk te brengen. Dit seminar is gehouden op 10 & 11 september 2016 in Bergen op Zoom met ruim 40 toeschouwers en 5 praktijkdeelnemers.

Shawna was twee dagen in Nederland om haar kennis over en ervaringen met positieve bekrachtiging te delen . De eerste dag gaf zij demonstraties met onze paarden en de tweede dag gingen de deelnemers met hun eigen paard aan de slag.

Ze werkte aan oplossingen rondom verlatingsangst, trailerladen, opzadelen en de hoefsmid. Op deze dag kwamen diverse problemen aan het licht waarbij zij ‘live’ liet zien hoe zij die op een effectieve en vriendelijke manier aanpakt. Lees in dit interview van Bit Magazine met Shawna meer over deze werkwijze of op haar website.

Wat anderen zeggen over het seminar…

Het seminar is als zeer positief en leerzaam ervaren. Hieronder lees je een aantal ervaringen van deelnemers en bezoekers.

“Leerzaam! Veel nieuwe inzichten gekregen die praktisch bruikbaar zijn.””Gezellig sfeer! Zeker voor herhaling vatbaar!”

“Goed verzorgd (eten, communicatie, locatie)! Heel leerzaam, ik ga met veel inspiratie naar huis.”

“Het was super interessant, ik kan heel wat verder met mijn paarden 🙂 “

“Volgend jaar nog eens!”

“It was fun! Veel geleerd en heel lekker gegeten!”

“Super inspirerend en een zeer professionele trainer! En goed georganiseerd!”

“Loved loved loved it!”

Nieuwsgierig naar mijn andere seminars? Bekijk hier het seminar A Rich Life for Horses.

 

 

Save

Save

Save