Seminars

Tegenwoordig is er zoveel interessante kennis, en die deel ik graag met jou via seminars. Deze seminars zijn internationaal, vaak Engelstalig en bestemd voor iedereen die zich interesseert in paarden, zoals: paardeneigenaren, trainers, ruiters, dierenartsen, fysiotherapeuten en pensioneigenaren. Nieuwe kennis koppelen we aan de praktijk zodat zowel jij als jouw paard hier profijt van hebben.

Agenda

4 augustus: Hannah Weston

14 oktober: Gezonde voeding & Welzijn –  Annette van Weezel-Errens & Suzy Deurinck

Eerdere seminars

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten over mijn seminars? Klik op onderstaande seminars die ik georganiseerd heb:

Daarnaast spreek ik ook op andere evenementen waar dierwetenschap en -welzijn centraal staan. Op het Kynocongres heb ik bijvoorbeeld gesproken over de toekomst van dierwelzijn.

Welzijn, wetenschap & praktijk

Oude kennis blijft belangrijk en wordt continu aangevuld met nieuwe inzichten die het houden van – en trainen met paarden alleen maar leuker maken. Wist je bijvoorbeeld dat jouw paard je emoties herkent? Hier heb ik een blog over geschreven. In mijn seminars staan welzijn en wetenschap centraal, maar de onderwerpen verschillen: van praktische zaken zoals training en huisvesting tot emoties en ethiek. Wetenschap van nu is praktisch, goed te begrijpen en alles behalve stoffig:  daarom ben ik er zo dol op!

 

Mijn doel en visie

Het verspreiden van handige kennis die het leven van paarden en eigenaren beter en rijker maakt is de reden dat ik seminars organiseer. Ik hoop dat we veel van elkaar leren en elkaar stimuleren om dit altijd te blijven doen. Als jij goede ideeën hebt voor een seminar en deze wilt delen, hoor ik het graag dus neem gerust contact met me op.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save