Wie ben ik


Ik ben duidelijk geen ouderwets paardenmeisje. Nooit lid geweest van de Penny en kan niet vlechten. Ik ben dol op alle dieren en vind paarden extra interessant omdat ze zo gericht op mensen zijn en je er een diepe band mee kan opbouwen. Ik ben enorm nieuwsgierig, houd van nieuwe dingen bijleren, goed-onderbouwde discussies, het Songfestival en vooral heel veel van mijn vriend Rudie.

Joy

Mijn meisje Joy is 19 jaar oud en woont sinds twee jaar bij mij. Ze had flinke moeite met keuzevrijheid en ‘bevroor’ regelmatig als ze haar training te ingewikkeld vond. Er werd me verteld dat ze een oude zure merrie was en dat ik beter een jong exemplaar kon kopen: Joy beleefde geen plezier en dat zou ik ook niet kunnen veranderen. Blijkbaar wel dus 🙂 . Met kleine stapjes, veel liefde, wetenschappelijke handvatten en positieve bekrachtiging heeft Joy zich ontplooid tot een lieve, zachtaardige en welbespraakte dame. Ze is enorm enthousiast in de training en neemt tegenwoordig gemakkelijk initiatief.

img_11113

Niemands meester niemands knecht

Mijn vaders motto is ook goed op mij van toepassing: of ik met een acht-jarige bixie-ruiter, paardenarts, hoefsmid of recreatie ruiter in gesprek ben, doet er niet toe. Samen  hebben we een doel en werken we naar beter welzijn, waarbij iedereen zijn rol heeft én even belangrijk is.

Ik houd veel van lezen. Hier kan je mijn leestips vinden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren