Advies

Slimme keuzes maken met de juiste balans tussen wetenschap en gevoel

Soms kom je er zelf niet meer aan uit. Je hebt al zoveel informatie verzameld, maar je weet het nog steeds niet. Je blijft twijfelen en iedereen geeft je goedbedoelde adviezen die jouw situatie niet vooruit helpen. Op deze momenten kan ik je helpen om scherper en helder na te denken. Met mijn frisse blik, kennis en ervaring kan je een gebalanceerde keuze maken op basis van wetenschap en gevoel.

Met de focus op welzijn geef ik advies over de volgende onderwerpen:

Nieuwe stal voor jouw paard: waar wordt er het beste rekening gehouden met de behoeften en wensen van jouw paard? Ik sta je bij met het kiezen van de beste stal voor jouw paard.

Aankoop paard: welk paard past er het beste bij jou en bij jouw leven, zowel nu als in de toekomst? Samen verwoorden we jouw wensen, dromen en mogelijkheden zodat jouw nieuwe paard en jij een prachtige toekomst zullen beleven!

“Het was een hele geruststelling dat Suzy met me meekeek en meedacht. De beslissing voor een andere stal lag natuurlijk bij mij, maar door ons gesprek kon ik er veel rustiger over nadenken.”

€75,- per uur*

We spreken af op een plek die voor jou handig is. Dit kan zijn op stal, bij jou thuis of ergens anders.

Stuur me een email om een afspraak te maken: info@deurinck.nl . Meestal kunnen we de afspraak binnen 1 à 2 weken maken.

 

*Als je de gemaakte afspraak niet na kan komen, vraag ik je om dit minimaal 24 uur van te voren te laten weten. Als je dit later dan 24 ervoor laat weten, wordt 100% van de prijs in rekening gebracht en vervalt deze sessie. Op het advies zijn de Algemene Voorwaarden (lees hier) van toepassing. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief (eventuele) reiskosten. Reiskosten worden berekend via Google Maps en zijn €0,25 per km vanaf Bergen op Zoom.