Bijscholing Welzijn & Training

Welzijn op stal geoptimaliseerd

Ben je een staleigenaar en heb je interesse in verdere professionalisering van jouw personeel? Gedurende 1 dagdeel (4 uur) kom ik naar jullie locatie en deel ik mijn kennis en ervaring over paardenwelzijn en training met positieve bekrachtiging. Moderne inzichten uit onderzoek en wetenschap staan centraal zodat jouw stal niet alleen maar veiliger wordt, maar ook zodat er nóg meer plezier ontstaat in de samenwerking tussen mens en paard. Duurzame bedrijfsvoering staat voorop en klanten zullen het verschil zeker merken! 

Onderwerpen die ik behandel zijn onder andere: veiligheid, lichamelijk en emotioneel welzijn, hoe te handelen bij probleemgedrag, lichaamstaal en het leervermogen van paarden.

€295,-per dagdeel*

* Als je de gemaakte afspraak niet na kan komen, vraag ik je om dit minimaal 24 uur van te voren te laten weten. Als je dit later dan 24 ervoor laat weten, wordt 100% van de prijs in rekening gebracht. Op de bijscholing zijn de Algemene Voorwaarden (lees hier) van toepassing. Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief reiskosten. Reiskosten worden berekend via Google Maps en zijn €0,25 per km vanaf Bergen op Zoom.