Consultancy Welzijn & Stalling

Slimme keuzes maken met de juiste balans tussen wetenschap en gevoel

Of het nu gaat over een geheel nieuwe accommodatie, of dat je op zoek bent naar verbeteringen in jouw huidige stal: duurzaamheid van jouw bedrijf en welzijn gaan prima hand in hand. De publieke opinie gaat steeds vaker over paardenwelzijn en dat is niet opmerkelijk. Als we met paarden willen werken, nemen we een grote verantwoordelijkheid op ons. Ook pensionklanten verdiepen zich in de behoeftes van paarden en stellen soms hoge eisen aan huisvesting. Het is aan professionals om hierin het voortouw te nemen en uit te dragen hoe we op een slimme en eerlijke manier vorm kunnen geven aan moderne paardenhuisvesting.

Met mijn frisse blik, kennis en ervaring help ik je een gebalanceerde keuze te maken op basis van wetenschap en gevoel. Soms kan een klein verschil een hoop veranderen.

 

€75,- per uur*

Stuur me een email om een afspraak kunnen maken: info@deurinck.nl . Meestal kunnen we de afspraak binnen 1 à 2 weken maken.

 

 

* Als je de gemaakte afspraak niet na kan komen, vraag ik je om dit minimaal 24 uur van te voren te laten weten. Als je dit later dan 24 ervoor laat weten, wordt 100% van de prijs in rekening gebracht en vervalt deze sessie. Op de consultancy zijn de Algemene Voorwaarden (lees hier) van toepassing. Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief reiskosten. Reiskosten worden berekend via Google Maps en zijn €0,25 per km vanaf Bergen op Zoom.