Bellen met Suzy

Ben je geΓ―nteresseerd in de Persoonlijke Begeleiding? Plan dan snel een gratis afspraak met me in! Je kan vaak deze week nog bij me terecht. 

Stap 1.

Kies een moment in mijn online agenda waarop je me wil spreken. .

Stap 2.

Vul de vragenlijst goed in, zodat ik een helder beeld krijg van jouw vraag. 

Stap 3.

Ik neem jouw antwoorden door. Wanneer ik denk dat ik jou kan helpen, ontvang je de definitieve bevestiging van ons gesprek. 

Stap 4.

Je hoeft niets voor te bereiden, behalve dan een kopje thee/koffie voor jezelf. Je bent gewoon thuis/op kantoor tijdens ons gesprek, je hoeft niet bij je paard te zijn. 

Suzy's klanten aan 't woord

"Mijn paard is nu echt heel blij om me te zien!"


Mees, 3 jaar

"Door de begeleiding van Suzy voelde ik me eindelijk weer blij als ik Mees zag."

"Handelingen die al een tijd goed gingen, zoals leiden, bekappen en poetsen werden problematisch. Grondwerk ging niet meer en longeren was gevaarlijk. Door de online begeleiding leer ik: om Mees te begrijpen en om het positieve in hem te herontdekken. Ook leer ik hoe ik aan hem kan uitleggen wat hij wΓ©l mag doen in plaats van niet. Al na de eerste trainingssessies zag ik een enorme verandering in Mees' gedrag. Het leek alsof er bij hem een knop om ging:

β€œπ™Š, 𝙫𝙖𝙣𝙖𝙛 𝙣π™ͺ π™œπ™–π™–π™£ π™¬π™š π™—π™‘π™žπ™Ÿπ™ π™—π™–π™–π™§ 𝙯𝙀 π™’π™šπ™© π™šπ™‘π™ π™–π™–π™§ 𝙀𝙒. π™‹π™§π™žπ™’π™–!

We hebben sindsdien enorme vooruitgang geboekt: Ik kan Mees zelf zonder hulp bekappen, zijn huid verzorgen tijdens het zomereczeemseizoen en hij loopt los met me mee naar de bak voor de training. Zijn deken doe ik nu ook aan zonder halster en we hebben zelfs zijn injectie-angst verminderd.

Na een paar weken begeleiding door Suzy voelde ik me eindelijk weer blij als ik Mees zag en ik begon me weer veilig te voelen in zijn buurt. Ik voel me tijdens het proces gesteund door Suzy. De eerste stappen richting vertrouwen tussen Mees en mijzelf zijn gezet. Ik kan duidelijk zien dat Mees zich fijner voelt op deze route want hij zoekt het gewenste gedrag steeds vaker zelf op.

We kregen laatst zelfs complimenten van de paardentandarts over zijn training en gedrag. Dat is iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden!" - Manouk Minneboo


"Na 2 sessies met Suzy kon ik Bento al ophalen uit de wei - zonder agressie." 

"Bento begon agressief in de wei te doen als je hem wilde ophalen. Hij rende op je af en wilde bijten en schoppen. Hem pakken was gewoon geen optie. 

Na 2 sessie’s met Suzy kon ik hem al ophalen zonder gebijt of geschop. Vanuit daar werd het alleen maar beter. Nu zijn we 2 maanden verder en heb ik een heel ander paard! Met het target heeft hij geleerd om een veilige afstand te bewaren. Hij is energiek, heeft zin om mee te gaan, is vrolijk, en komt met z’n oortjes naar voor naar me toe in de wei." – Naomi Timmers


Vraag een gratis kennismakingsgesprek met Suzy aan

- Voel je dat jij en je paard elkaar soms niet begrijpen?

- Maar weet je ook dat jullie een hele diepe band hebben?

- En ben je klaar om oude mythes over emoties en training overboord te gooien?

Vraag een gesprek aan

"Wetenschap om empathie te bevorderen!"

null

"Je bent meteen weer gemotiveerd!"

null

Stel je voor...

Dat je niet meer streng hoeft te zijn

Dat jouw paard echt lekker in zijn/haar vel zit

Dat je zelf gewoon veel meer plezier haalt uit de band met je paard

Vraag een gesprek aan

"Boris heeft dankzij Suzy zijn eigen stem laten horen! De communicatie komt nu echt van twee kanten."

Maaike & Boris

Vraag een gesprek aan

"Suzy's sensitive and innovative approach is just what we needed." 

"She helped me to see a much broader picture, and understand where the problem was rooted and how I can help my horses become happy, confident and expressive. I understand my horses so much better, and myself in communicating with them. I always appreciate the empathy and cheerfulness Suzy brings to our sessions. I’m excited to keep on learning with her!" - Bethany Bishop
Vraag een gesprek aan

Je kent Suzy van...

null

null
null
null

Paardenarts Aimee de Rooij en dierwetenschapper Suzy over singelnijd bij paarden

Vraag een gesprek aan

"Suzy is een ster in het samen onderzoeken van de kleine stapjes." 

"Ik vind het heel fijn om haar denkwijze en ideeen te horen tijdens de online begeleiding, en om er dan vervolgens zelf mee aan de slag te gaan." - Annemiek Macleane - Kavika Begeleiding Mens en Paard

Zadelpasser Cindy Coppens en Suzy bespreken de vooruitgang van de training van Cindy's veulen Ohio bij de hoefsmid.

"Dit is Γ©cht dikke vooruitgang!"

"Vandaag heb ik Pablo weer bekapt. Het is nog nooit zo ontspannen gegaan en we luisterden allebei goed naar elkaar. 

Thanks voor je ondersteuning!

Dit is Γ©cht dikke vooruitgang!" - Shanna Rijke - Paddocktweaks

"Mijn onrustige Fries veranderde snel naar begripvol."

"Mijn jonge paard moest nog een hoop leren van de β€œmensenwereld". Met Suzy's hulp zijn we mijn paard gaan trainen op een leuke, leerzame en positieve manier. En ik merkte dat mijn paard en ik dit erg leuk vonden. Ik merkte dat mijn paard snel veranderde naar een rustige lieve en begripvolle Fries, die ervoor nog al onrustig en opdringerig was.

Wij zijn Suzy dus erg dankbaar!" - Kelly Storm

"Suzy komt met creatieve oplossingen"

"Door het geduld en de zachte aanpak van Suzy had mijn jonge paard al snel door wat de bedoeling was. Deze vorm van braintainment doet mijn paard zeker goed, hij leert met deze oefeningen zich op mij concentreren en wachten op mijn hulpen. Dit stukje opvoeding zal ook later tijdens de verdere training zeker van pas komen. Suzy werkt met gevoel met de paarden en komt met creatieve oplossingen met oog voor het welzijn van het paard."- Veronique Baarends

"Immy reageert geweldig op Suzy's zachte manier van trainen. En ze wordt er super enthousiast van!"

Vraag een gesprek aan

null

"De band tussen mij en m’n paard is een stuk sterker geworden."

Levisto en ik leren ontzettend veel van Suzy. De band tussen mij en m’n paard is een stuk sterker geworden. Ik weet nu wat ik moet doen in bepaalde situaties en dit allemaal op een positieve manier! Elke training is weer een feestje! β€“ Kelly Raaijmakers


"Hij heeft echt zo blij samengewerkt met me!"

null

Clinic R+

Trailerladen Fleur & Viony

"Suzy maakt wetenschap begrijpelijk"

"Ik leer hoe ik weer verder kom"

"Paardvriendelijker dan bij Suzy kan het niet!"

null
Vraag een gesprek aan

"Ik heb veel aan Suzy's scherpe observaties"

null

"Suzy is voor mij een frisse wind in de paardenwereld"

null

Halster aandoen

Kin-target

Voetjes optillen