Persoonlijke Begeleiding

Paardentraining waarin je 100% jezelf mag zijn

Online 1-op-1 met Suzy
Persoonlijke Begeleiding

Paardentraining waarin je 100% jezelf mag zijn

Online 1-op-1 met Suzy

Sinds 2015 fulltime paardengedragsexpert

Empathisch voor
paard én mens

Wetenschappelijke achtergrond in gedrag

Wandelen in het bos zonder stress

Expert in gedrag & emoties

Door mijn wetenschappelijke achtergrond en ervaring met zeer gestreste paarden kan ik je helpen om de diepere oorzaak van het probleemgedrag van jouw paard helder te krijgen én op te lossen.


Hoe vervelend het gedrag soms kan zijn: paarden zijn niet 'stout' of 'dominant'. Toch zijn dat de labels die mensen soms op paarden plakken - met allerlei vervelende gevolgen. Het probleem is dat we de diepere oorzaak van het gedrag niet achterhalen, en de stress vaak vergroten.


Bovendien help ik je om jouw eigen emoties gebruiken in de relatie met je paard. Liefde, plezier, maar ook schaamte en onzekerheid hoeven we helemaal niet weg te stoppen. Jouw emoties worden een superkracht om je paard verder te helpen!

Kelly van de Ven

PaardenSnackbox

Mijn paard vindt me nu veel leuker dan eerst!

Suzy heeft mij en mijn paard geholpen om weer rust en vertrouwen te krijgen in het optillen van de voeten. Het ging eerst al niet van harte, maar met een veulen aan de voet was het bekappen onmogelijk geworden. Stapje voor stapje kwam er verbetering en we kunnen haar inmiddels weer bekappen.

Geniet weer van de tijd met je paard

  • Word de beste trainer voor je paard
  • Laat oude mythes over paarden los
  • Volg je eigen gevoel in training
  • Weet wat je moet doen als het niet lekker gaat
  • Het hoeft niet alleen: laat jezelf ook positief en empathisch begeleiden
  • Plan na betaling direct onze eerste Startsessie in

Wat zeggen mijn klanten?

In deze video stel ik je voor aan Saskia. Ze had wat hulp nodig met haar jonge Friese paard Oakley en heeft daarom bij mij de persoonlijke begeleiding gevolgd. 

Door Saskia meer handvatten te geven om de spanning eerder te herkennen, en door Oakley meer rust en tijd te geven, ging het al snel stukken beter tussen Saskia en Oakley!

Waar loop je tegenaan?

Wil je je paard zó graag begrijpen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Is de training één grote chaos en vind je de motivatie niet meer? Ben je soms zelfs bang dat je paard beter af zou zijn bij iemand anders?


Dit is echt niet nodig. 


Samen brengen we structuur aan in jullie training en zorgen we voor haalbare doelen. Het kan spannend zijn om een nieuwe manier van paardentraining te proberen, en daarom ben ik jouw rustpunt en motivator. Ik heb ook in jouw schoenen gestaan. Met een compleet gestrest paard en honderden tegenstrijdige adviezen zag ik door de bomen het bos niet meer. Mijn persoonlijke ervaring en wetenschappelijke kijk gaat jouw en je paard nu helpen. Ik leer je écht te kijken naar je paard, en naar jezelf.


Trailerladen
Buiten wandelen
Regelmatig schrikken
Verlatingsangst
Opdringerig gedrag

Perrine Coolsaet

Victor-Y-Horses

Ik ben om!

Ik had grote voordelen over het werken met voedsel. Maar als ik zie wat het voor mij en mijn paard gebracht heeft, ben ik om!


Suzy heeft een uitgesproken visie maar veroordeelt niet als je dingen (nog) anders doet. Met een open blik legt ze uit hoe zij de dingen ziet en ervaart en nodigt je door kleine aanpassingen uit om het ook te overwegen.


De online begeleiding werkt verrassend goed. Het is fijn om jezelf terug te zien en beelden te kunnen herhalen of vertragen.

Meld je aan voor de persoonlijke begeleiding

€597,- voor 12 weken

Heel fijn om het stresslevel te leren zien!
"Suzy heeft ons zoveel vooruit geholpen, terwijl we al een tijdje bezig waren met R+. Je krijgt veel praktische, direct toepasbare aanwijzingen."
Martine van de Velde

Een kijkje in het hoofd van je paard!

Door Suzy leer je anders kijken! Je gaat inzien dat zaken die ooit vanzelfsprekend waren, dat eigenlijk niet zijn. 
Petra Klaasse

Wielemaker Hoefverzorging

Enorm empathisch en veel kennis!
Suzy heeft de perfecte balans tussen begrip, motivatie en inspiratie. Haar inzichten helpen me om een betere eigenaar en trainer te zijn voor mijn paarden.
Tine Willems

Wat krijg je precies?

Startsessie: basismeting + emotionele welzijnscheck

Tijdens de Startsessie kijken we hoe jij en je paard er nu voor staan. Wat gaat er goed, en wat gaat er minder goed? We noteren al jouw doelen en wensen en bespreken waar we ons de komende 12 weken op gaan focussen. Ook doen we een emotionele welzijnscheck voor je paard. Dat is enorm handig, omdat we hieruit directe actiepunten kunnen halen om niet alleen het welzijn te verbeteren, maar ook jullie relatie.

12 Weken: iedere twee weken videocall

Gedurende 12 weken hebben we iedere twee weken een videocall via Zoom (6 in totaal). We bespreken hoe het de afgelopen tijd gegaan is en wat de volgende stappen zullen zijn. Hiervoor gebruiken we video-opnames van jou en je paard. Ik zal je precies laten zien hoe ik jullie video analyseer en wat mij opvalt. Zo leer je niet alleen wat ik zie, maar ontwikkel je jouw eigen observatievermogen. En natuurlijk kan je me hier al jouw vragen stellen!

Werkboek

Bij de Startsessie ontvang je een digitaal werkboek. Hierin noteren we samen de doelen/ wensen en de resultaten van de emotionele welzijnscheck. Tijdens de videocalls noteren we hierin ook de vooruitgang, problemen en vervolg trainingsstappen. Het werkboek is onze leiddraad en zorgt ervoor dat we onze focus behouden. 

Whatsapp + Email

Tussen de videocalls door hebben we onbeperkt contact via whatsapp en email. Als er iets niet lekker loopt, kan ik je direct helpen. En als er iets te vieren is, vier ik dat met je mee!

Paardenemoties Community

Ontmoet andere empathische paardenmensen die het graag goed willen doen voor hun paard. In deze groep kan je jouw doelen vastleggen, filmpjes en foto's delen, jezelf laten inspireren en natuurlijk andere paardenmensen inspireren!  -geen facebookgroep-

Bonus: Online cursus 

Starterskit Clickertraining voor Paarden twv €50,-

Tijdelijk krijg je de online cursus "Starterskit Clickertraining voor paarden" erbij. Als je de cursus los zou aanschaffen, zou deze €50,- kosten. Maar nu krijg je de Starterskit dus gewoon bij de Persoonlijke Begeleiding!


In deze cursus zitten trainingsvideo's die jou stap-voor-stap helpen om een ontspannen begin te maken van het werken met voer.

Geen frustratie en geen stress doordat je inzicht hebt in hoe het paard leert en hoe spanning zichtbaar wordt.


         Een perfecte start voor de persoonlijke begeleiding met Suzy       € 597,-

Persoonlijke begeleiding 
Fijne combinatie van wetenschap & empathie

Leer alles over het gedrag en de emoties van je paard van een ervaren expert! We gebruiken wetenschappelijke inzichten, kennis over leertheorie, het sociale leven van het wilde paard en neurowetenschap.


Mijn klanten ervaren dat ik een optimistische rust kan creëren in de emotionele chaos van hun paard. Ook als het niet perfect loopt, zal ik je ondersteunen in plaats van veroordelen. Wat er ook gebeurt, je kan op mijn steun rekenen. Gedurende het hele proces ben ik jouw grootste cheerleader! 


- Direct na jouw betaling plan je jouw Startsessie met mij in. Er is geen wachtlijst en je kan vaak binnen twee weken starten. 

- Betaling in 4 termijnen van €155,- is ook mogelijk. Stuur me een mailtje bij interesse: info@deurinck.nl

Persoonlijke Begeleiding in een notendop

Volledig online

Waar ter wereld je ook woont, we kunnen samenwerken. Via video-opnames kijk ik met je mee en krijg jij gedetailleerde hulp. 

Empathische vrouwen

We hoeven onze zachtheid en empathie niet meer weg te stoppen. Volg je gevoel en gebruik je emotionele intelligentie.

Voerbeloning

Door je paard te belonen met voer, wordt de stress vanzelf minder. Geen dwang en druk, maar keuzevrijheid en plezier.

Emotionele batterij

Je leert het emotionele welzijn van jouw paard in kaart brengen. Hoe opgeladen is de batterij van jouw paard? En die van jou?

Paardengedrag observeren

Ontdek de kleinste signalen. Hiermee voorkom je dat de stress plots te hoog wordt en dat je paard niet meer leert.

Professionele hulp

Je hoeft het echt niet alleen te doen. Gebruik mijn ervaring. Maak het jezelf makkelijker en laat je ondersteunen. 

Veelgestelde vragen over Persoonlijke Begeleiding

Ik twijfel. Is dit iets voor mij?

Als je nog twijfelt, kan je een gratis kennismakingsafspraak met Suzy inplannen. Dit is een videocall van 20-30 minuten. Klikt het? Dan kan je beginnen met de persoonlijke begeleiding. Klikt het niet? Dan is dat ook geen probleem. Je zit nergens aan vast: het gesprek is 100% vrijblijvend.

> Plan het gratis gesprek hier in:
https://calendly.com/deurinck/gratis-kennismaking-met-suzy

Moet ik ervaring hebben met positieve bekrachtiging?

Neehoor, dat hoeft zeker niet, maar het mag natuurlijk wel. We werken aan de punten waar jij hulp bij nodig hebt. Of je nu nog nooit een clicker hebt gebruikt, of zelf les geeft: dat maakt niet uit.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kan in 4 termijnen betalen. Je betaalt dan maandelijks €155,-. Als je hier interesse in hebt, kan je me een mailtje sturen: info@deurinck.nl

Hoelang duurt de persoonlijke begeleiding?

Het duurt 12 weken, waarin we 1 startsessie van 90 minuten hebben en 5 videocalls van 60 minuten. Voor het proces is het belangrijk dat we elkaar regelmatig spreken en daarom plannen we alle 6 afspraken binnen de drie maanden. Je hebt wel één maand speling. Afspraken die na 4 maanden nog niet gehouden zijn, zullen vervallen.

Wanneer kunnen we beginnen?

Je kan vaak al snel bij me terecht, meestal binnen 2 weken. Na betaling kan je direct jouw Startsessie inplannen. Je ontvangt hiervoor een mailtje met een link naar mijn online agenda.

Hoe film ik mezelf?

Dit mag gewoon met je telefoon en kan je helemaal zelf doen. Je hebt niemand nodig die je filmt. Vind je dit lastig, dan heb ik een paard handige tips voor je om het zo makkelijk mogelijk te maken. Zo gebruik ik zelf altijd een flexibele tripod. Deze bevestig ik aan een weidepaaltje of boom zodat ik mezelf overal kan filmen. Als je op "flexibele tripod gsm" googelt, vind je vanzelf wat ik bedoel.

Gaat het over rijden of over grondwerk?

Het uitgangspunt is werken vanaf de grond. Maar als de communicatie tussen jou en je paard goed is, en je wil graag rijden, dan werken we daar aan.

De frustratie is weg!
"Suzy heeft ons enorm geholpen. Wat ik vooraf niet had verwacht, was hoe ze aangeeft dat dingen vaak eigenlijk heel goed gaan. Onze trainingen zijn veel harmonieuzer geworden."
Lisa Klaassens


Alles valt op z'n plek!

Suzy omschreef precies mijn gevoel en ideeën over de omgang met paarden. Mijn paard en ik zijn nu gelijkwaardig en hij heeft ook een stem. 
Marian Reuvers
Kleine stapjes
Suzy is een ster in het samen onderzoeken van de kleine stapjes die je kunt maken tijdens de training. Heel fijn om haar ideeën en denkwijze te horen om daar vervolgens zelf mee aan de slag te gaan.
Annemiek Macleane

Kavika Begeleiding voor mens en paard

Meld je aan voor de persoonlijke begeleiding

€597,- voor 12 weken