The Click Reboot

Emotioneel in harmonie met jouw paard

intensieve 1-op-1 begeleiding

Stel jezelf en je paard voor aan Suzy
gratis online gesprek - 30 min
The Click Reboot

Emotioneel in harmonie met jouw paard

intensieve 1-op-1 begeleiding

Stel jezelf en je paard voor aan Suzy
gratis online gesprek - 30 min

Ben je het plezier en de magie met je paard kwijt?

Of blijf je gewoon nieuwsgierig naar wat je paard denkt, voelt, wil?

Ben je het plezier en de magie met je paard kwijt?

Of blijf je gewoon nieuwsgierig naar wat je paard denkt, voelt, wil?

Door mijn werk met gedreven, gevoelige paardenvrouwen,

ervaren en beginnende paardeneigenaren, paardencoaches,

instructeurs en bekappers maar ook met paardenartsen en

andere paardenprofessionals…


Weet ik precies door welke stappen jij en je paard emotioneel

weer in harmonie kunnen komen. 


Wat jullie beginpunt ook is.


Met mijn focus op gemak en plezier, help ik je om te herkennen wat je 

paard nodig heeft. Je gaat ontdekken wat jullie samen leuk vinden. 

Het vertrouwen tussen jullie kan groeien, zodat je paard emotioneel

zelfstandig en volwassen wordt.

Door mijn werk met gedreven, gevoelige paardenvrouwen,

ervaren en beginnende paardeneigenaren, paardencoaches,

instructeurs en bekappers maar ook met paardenartsen en andere paardenprofessionals…


Weet ik precies door welke stappen jij en je paard emotioneel

weer in harmonie kunnen komen. 


Wat jullie beginpunt ook is.


Met mijn focus op gemak en plezier, help ik je om te herkennen wat je paard nodig heeft. Je gaat ontdekken wat jullie samen leuk vinden. Het vertrouwen tussen jullie kan groeien, zodat je paard emotioneel zelfstandig en volwassen wordt.

Jullie relatie naar een volgende dimensie brengen...

is mijn specialisme.


Ben jij er klaar voor om je paard écht te leren kennen? Sta je open voor je eigen stem, en voor die van je paard?

Ik laat je zien hoe 't werkt... Dit is mijn superkracht. 

Laten we eens praten.

Stel jezelf en je paard voor aan Suzy
gratis online gesprek - 30 min

The Click Reboot

In The Click Reboot help ik jullie in 1-op-1 online begeleiding. We videobellen eens per twee weken, en je mag me iedere dag whatsappen of emailen. Ik ben jouw grootste cheerleader.


Positieve Paardentraining

Je leert werken met positieve bekrachtiging, zonder frustratie of stress. Je ontwikkelt de vaardigheid om je paard zó te belonen, dat het jullie relatie versterkt. Samen maken we een haalbaar plan, week na week. Aan de hand van jullie video-opnames kijk ik met jullie mee. Ik laat je precies zien wat mij opvalt, zodat je jouw oog kan trainen om emoties te herkennen in je paard. 


Rijk Paardenleven

We checken het dagelijks leven van jouw paard. Waar zitten stressvolle momenten die we kunnen veranderen? Om de basis van jouw paard emotioneel rijker te maken, bespreken we activiteiten met je paard om elkaar beter te leren kennen, om emoties te observeren en om je paard zelfstandiger te maken.

Na het programma...

Doen jullie iedere keer samen iets leuks

Je voelt je niet meer schuldig omdat je weer niets met je paard hebt gedaan, want jullie doen nu iedere keer iets leuks samen! Ook als het regent, en ook als je maar vijf minuten hebt. In The Click Reboot ervaar je hoe je flexibel omgaat met de omstandigheden, jouw energie en motivatie. Er is altijd iets dat past bij jullie stemming om in verbinding met elkaar te komen. Ik ga je helpen om training en activiteiten op te delen in kleinere stukjes, zodat het makkelijker en haalbaar aanvoelt. Geloof me, voor quality time met je paard hoef je niet te zwoegen. Het mag makkelijk zijn. Jullie tijd samen laat jouw positieve energie weer stromen!Is de liefde die je voor jouw paard voelt zichtbaar in de training

Jouw empathie is een superkracht en die mag gekoesterd worden. Die superkracht is namelijk de reden dat je begrijpt wat je paard nodig heeft en aankan. We stoppen dit niet langer weg maar maken er ruimte voor in de training. Ik leer je hoe je een lastige situatie met je paard kan verbeteren zonder boos te moeten worden. Door meer inzicht in lichaamstaal en door emotioneel beter op elkaar afgestemd te staan, buig je negativiteit en stress om tot een compleet andere situatie. Als "streng zijn" jou geen energie geeft: voor je paard hoeft het ook echt niet.Zijn jij en je paard emotioneel opgeladen

In de relatie met jouw paard, heb jij de ruimte om jezelf te zijn. Jouw opgeladen paard vindt je goed genoeg zoals je bent. Je mag twijfelen, iets spannend vinden, afgezakte schouders hebben. Jouw paard heeft een stabiele basis en kan prima omgaan met jouw gewone menselijke foutjes, zoals een verkeerde timing of een verandering van de routine. Omdat je jezelf niet perfecter voor hoeft te doen, merk je dat jullie tijd samen energie geeft in plaats van energie lekt. Bovendien is 't voor jouw paard ook veel fijner om bij jouw authentieke zelf te zijn, met alle emoties en al. 


Ode aan de vermijders

Verrijk de relatie met je paard

Stel jezelf en je paard voor aan Suzy
gratis online gesprek - 30 min

Wat zeggen eerdere klanten?

null
null
null

Na The Click Reboot zal jouw paard...

minder vaak en minder intens schrikken

sneller herstellen na stress

 zich minder afsluiten voor jou en de buitenwereld

enthousiast naar je toe lopen op de paddock/wei

Na The Click Reboot zal jij...

meer rust en tevredenheid voelen

een warme glimlach op je gezicht krijgen als je aan je paard denkt

je stukken minder aanpassen

een nieuwe manier van communiceren met je paard ontwikkelen

Wat krijg je in The Click Reboot?

Videobellen

Startsessie* (90 min) en 5 online videocalls* (60 min). Jij levert mij korte video's van jullie training, die we vervolgens samen analyseren. Mijn klanten ervaren dat ik een optimistische rust kan creëren in de emotionele chaos van hun paard. Gedurende het hele proces ben ik jouw grootste cheerleader!

Positieve Paardentraining

Stap voor stap uitleg en een helder plan voor jullie oefeningen via de instructievideo's uit De Starterskit Clickertraining twv €147,-

Online Leeromgeving

Hier vindt je trainingsplannen, handige afbeeldingen en de rode draad van de besproken onderwerpen. In de leeromgeving vind je ook de PaardenEmoties community, met meer dan 50 leden. Je kan de leeromgeving en community zowel op desktop als op een handige gratis app gebruiken. Je houdt een jaar lang toegang. 

Persoonlijk Werkboek

Dit is een online document waarin jij jouw vooruitgang, vragen en oplossingen kan bijhouden. We plakken hier foto's van video's en beschrijven wat er precies te zien is. 

Dagelijks contact met Suzy

Ik weet dat we een enorme transformatie gaan starten. Dit is geen kleinigheidje en daarom hebben we regelmatig contact. Als je tussendoor vragen hebt, help ik je snel weer op weg., Maar ook als je iets wil vieren, ben ik er voor je. Je kan me bereiken via email en whatsapp.

Voor wie is dit programma bedoeld?

- Je bent empathisch en wil je paard graag helpen. Je voelt dat er meer mogelijk is voor jullie, maar je gevoel brengt je soms in tweestrijd. Je wil niet per se streng zijn voor je paard, maar bepaalde dingen nu eenmaal gebeuren. 


- Je probeert je zo min mogelijk aan te trekken van de meningen van andere mensen, alleen is dat soms lastig.


- Je vindt jullie relatie het allerbelangrijkste. De trainingsuitkomst is minder van belang. 

Wat verwacht ik van jou?

- Je gaat minimaal 3x per week met jouw paard aan de slag. Per sessie ben je ongeveer 20-30 minuten bezig.

- Je appt en mailt me regelmatig met jouw vragen, bevindingen en uitdagingen.

- Je bent eerlijk: als iets niet lukt, is dat geen enkel probleem. Maar we moeten het wel kunnen bespreken. Je bent actief, zelfstandig en de baas over jouw eigen leerproces.

- We zijn allebei twee slimme, handige en gelijkwaardige mensen en behandelen elkaar ook zo.

Jouw resultaat

Opgeruimd hoofd

Je snapt het proces van training. Als je bijvoorbeeld ontspannen samen buiten wil wandelen, werken we eerst aan wandelen op eigen terrein. Of wanneer je voetjes optillen wil trainen, zorgen we ervoor dat jouw paard eerst ontspannen stil staat.

We maken het weer simpel, zodat alles makkelijker aanvoelt én je sneller resultaat ziet.Lichaamstaal

Je ziet de spanning bij je paard stijgen voordat iemand anders het opmerkt. Omdat je weet hoe je paard zich voelt, kan je genieten van jullie tijd samen. Door jouw video's samen met mij te analyseren, word je een pro in lichaamstaal lezen.

Bovendien leer je ook óf je moet ingrijpen om je paard te helpen en wat op die momenten jouw verschillende opties zijn.Zelfbewustzijn

De band met je paard maakt je trots. Niet omdat je plotseling al je twijfels en angsten kwijt bent, maar omdat je meer inzicht hebt in emoties. Ongevraagd advies van  andere mensen zie je voor wat het is: hun mening.

In de relatie met jouw paard gelden jouw spelregels die voor jou en je paard 't beste werken.Kennismakingsgesprek met Suzy

Als je meer wil weten en eens met me wil bellen, ben je van harte welkom! Dit gesprek biedt je sowieso al veel waarde en helderheid over de relatie met je paard, ook als je besluit om (nog) niet verder met mij te werken. Het doel van het gesprek is om samen te bekijken of ik de professional ben die jou en je paard verder helpt. Hier lees je hoe dit in z'n werk gaat:

Stel jezelf en je paard voor aan Suzy
gratis online gesprek - 30 min

Tarief en betaling

Bespaar €201,-

1299,-
Eenmalige betaling

230,-
6 maandelijkse betalingen

125,-
12 maandelijkse betalingen
*  Annuleren van een afspraak kan per email tot 48 uur van te voren. Daarna wordt de afspraak in rekening gebracht. Afspraken die niet binnen 4 maanden gepland zijn, zullen vervallen. We geven geen geld terug.

Een voorbeeld van de Online leeromgeving


Kelly van de Ven

PaardenSnackbox

Mijn paard vindt me nu veel leuker dan eerst!

Suzy heeft mij en mijn paard geholpen om weer rust en vertrouwen te krijgen in het optillen van de voeten. Het ging eerst al niet van harte, maar met een veulen aan de voet was het bekappen onmogelijk geworden. Stapje voor stapje kwam er verbetering en we kunnen haar inmiddels weer bekappen.

Laten we eens praten.

Stel jezelf en je paard voor aan Suzy
gratis online gesprek - 30 min

Hoe kan ik zoiets praktisch als paardentraining nu online leren?

Dit gaat enorm goed. Ik merk dat sommige van mijn klanten het in het begin raar vonden, maar al snel merken ze hoe handig, fijn en rustig het werkt. De relatie met je paard verrijken door online begeleiding geeft je de ruimte en rust in je hoofd om écht te leren. Je hoeft je aandacht niet meer te verdelen tussen mij en je paard, maar kan de informatie rustig tot je nemen.

Ik heb geen groot probleem met mijn paard, maar wil af en toe een lesje doen. Kan dat ook?

Fijn dat je geen problemen hebt met je paard :-). Ik los zelf ook geen problemen op, maar help je om de band met je paard te verrijken. Dit heeft geen kans van slagen in een losse les, maar werkt enkel in een traject.

Je wordt immers ook niet fit van 1x naar de sportschool te gaan.

Je kan altijd een gratis kennismakingsafspraak inplannen, wie weet kan ik je daarin al gratis helpen! Plan jouw online gesprek hier in: https://deurinck.nl/emotioneel-in-harmonie/

Ik twijfel. Is het programma The Click Reboot iets voor mij?

Als je nog twijfelt, kan je een gratis kennismakingsafspraak met Suzy inplannen. Dit is een videocall van 30 minuten. Klikt het? Dan kan je direct beginnen. Klikt het niet? Dan is dat ook geen probleem. Je zit nergens aan vast: het gesprek is 100% vrijblijvend.

> Plan het gratis gesprek hier in:
https://deurinck.nl/emotioneel-in-harmonie/

Ik wil graag begeleiding van Suzy op stal. Kan dat ook?

Nee, mijn begeleiding is online. Als mijn aanpak jouw interesse heeft gewekt, kan je zeker een kennismakingsgesprek inplannen. Dan laat ik je zien hoe het online werkt, en kan je zelf bepalen of het voor jullie werkt.

> Plan jouw gesprek hier in: https://deurinck.nl/emotioneel-in-harmonie/

Hoelang duurt het programma The Click Reboot?

Het duurt 12 weken, waarin we 1 startsessie van 90 minuten hebben en 5 videocalls van 60 minuten. Voor het proces is het belangrijk dat we elkaar regelmatig spreken en daarom plannen we alle 6 afspraken binnen de drie maanden. Je hebt wel één maand speling. Afspraken die na 4 maanden nog niet gehouden zijn, zullen vervallen. Je houdt 12 maanden toegang tot de online leeromgeving, de cursus Starterskit en de PaardenEmoties Community.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kan in termijnen betalen. Je kan kiezen of je in 1, 6 of 12 termijnen betaalt. Dit staat uitgelegd op de betaalpagina.

Wanneer kunnen we beginnen?

Je kan vaak al snel bij me terecht, meestal binnen 2 weken. Na betaling kan je in de online leeromgeving direct jouw eerste videocall (Startsessie) inplannen.

Hoe film ik mezelf?

Dit mag gewoon met je telefoon en kan je helemaal zelf doen. Je hebt niemand nodig die je filmt. Vind je dit lastig, dan heb ik een paard handige tips voor je om het zo makkelijk mogelijk te maken. Zo gebruik ik zelf altijd een flexibele tripod. Deze bevestig ik aan een weidepaaltje of boom zodat ik mezelf overal kan filmen. Als je op "flexibele tripod gsm" googelt, vind je vanzelf wat ik bedoel.

Hoeveel uur per week kost het me?

Je bent vooral veel met je paard bezig. Je gaat minimaal 3x per week met jouw paard aan de slag en per sessie ben je ongeveer 20-30 minuten bezig. Bovendien bellen wij 1x per twee weken gedurende een uurtje. Tussendoor app en mail je me regelmatig met jouw vragen, bevindingen en uitdagingen.

Moet ik ervaring hebben met positieve bekrachtiging?

Neehoor, dat hoeft zeker niet, maar het mag natuurlijk wel. We werken aan de punten waar jij hulp bij nodig hebt. Of je nu nog nooit een clicker hebt gebruikt, of zelf les geeft: dat maakt niet uit.

Gaat het over rijden of over grondwerk?

Het uitgangspunt is werken vanaf de grond. Maar als de communicatie tussen jou en je paard goed is, en je wil graag rijden, dan werken we daar aan.

Mijn paard laat stress heel moeilijk zien. Het lijkt wel alsof er eerst niets aan de hand is, en plotseling is de stress heel hoog. Als ik de stress niet zie opbouwen, kan ik toch ook niets doen?

Klopt, daarom gaan we op zoek naar de kleinste signalen van stress. Er is altijd wel iets te zien. Hoe beter we de signalen lezen, des te makkelijker je jouw paard kan helpen.

Mijn paard heeft een lichamelijke blessure en mag daardoor niet intens belast worden. Kan ik dan wel meedoen?

Jazeker, het programma The Click Reboot is een heel goed alternatief wanneer de andere training op een laag pitje staat. In dit programma dagen we je paard emotioneel uit, niet lichamelijk. Zo heeft de lichamelijke blessure alle rust om te herstellen.

Mijn paard wordt erg opdringerig van voer. Ik wil daarom geen voer gebruiken. Is The Click Reboot dan wel iets voor ons?

Goede vraag. Opdringerigheid bij de meeste paarden is een teken van spanning. Ik zou daarom het gebruik van voer niet afraden of stoppen, maar ik zou er voorzichtig mee omgaan.

Tijdens het programma geef ik je enorm veel handvatten en tips om de stress rond het voer weg te nemen. Ik denk dat het dus wel goed komt, als jij het werken met voer wel zou willen proberen.