The Click Reboot

Positively in tune with your horse

Online persoonlijke begeleiding
The Click Reboot

Positively in tune with your horse

Online persoonlijke begeleiding


Een programma van 12 weken dat je een nieuwe start geeft voor de band met je paard! Je gaat ontdekken wat jij en je paard samen leuk vinden, zodat het vertrouwen tussen jullie groeit, je paard emotioneel zelfstandiger wordt en jij jouw eigen gevoel weer durft te vertrouwen.

Hoe
Wat
Prijs

Wat ga je leren?

  • Ontdek waar jij en je paard super enthousiast van worden!

  • Verminder spanning tijdens noodzakelijke, stressvolle situaties, zoals bekappen

  • Ervaar de lichtste en vloeiendste communicatie met je paard

  • Iedere minuut die jullie samen besteden zorgt ervoor dat jouw positieve energie weer gaat stromen

Onze tools

Positieve Training

Je leert werken met positieve bekrachtiging, zonder frustratie of stress. Je ontwikkelt de vaardigheid om je paard op het juiste moment én op de juiste manier te belonen. Je krijgt inzicht in hoe je een training op een relaxte manier start, eindigt en naar het volgende niveau brengt. Jouw paard leert dat er voldoende is: voldoende voertjes, voldoende aandacht en voldoende tijd. 

Empowering, Non-Training Activities (ENTA's)

Empowering Non-Training Activities zijn leuke, laagdrempelige dingen die je samen met je paard kan doen en verrijken jullie band. Het is de bedoeling dat jij zo min mogelijk doet, en dat jouw paard leert aangeven wat zij/hij wil. Jouw paard wordt zelfstandiger en dapperder, zonder de verbinding met jou te verliezen. 

Observatie-opdrachten

We houden de spanning graag laag. Dit is alleen makkelijker gezegd dan gedaan, zeker bij paarden die spanning lastig laten zien. Daarom leer je in kleine observatie-opdrachten om jouw oog te trainen, zodat je voldoende tijd hebt om jouw paard te helpen in stressvollere situaties. We bespreken foto's van onbekende paarden, en we bespreken foto's die jij zelf maakt.

Zelfbewustzijn

De relatie met jouw paard gaat voor een deel over jouw paard, maar het gaat natuurlijk  ook over jezelf. In jullie hernieuwde relatie creëren we volop ruimte voor jouw emoties: zowel voor de positieve, als de negatieve. Je leert naar jezelf kijken met dezelfde zachte blik als waarmee je naar je paard kijkt. Oude ideeën over ijzeren discipline en doorzettingsvermogen maken plaats voor comfort, tevredenheid en innerlijke rust.

Ervaar het plezier en de levenslust van een

sociaal, zelfstandig en nieuwsgierig paard

Ben jij er klaar voor?

Ervaar het plezier en de levenslust van een

sociaal, zelfstandig en nieuwsgierig paard

Ben jij er klaar voor?

Wat krijg je allemaal?

Videocalls
Het programma bestaat uit een online Startsessie* (90 min) en 5 online videocalls* (60 min). Tijdens iedere call bekijken we samen een video-opname van jou en je paard. We kijken dan in detail naar jou, je paard en de omgeving. We zetten de video regelmatig stil, spoelen het beeld terug, en spelen de opname vertraagd af. Zo observeren we rustig de kleinste veranderingen -zonder dat het een chaos in je hoofd wordt. Hoe beïnvloeden jullie elkaar? Wat gaat er goed, en wat zou er anders kunnen?

Emotionele welzijnscheck
Samen bespreken we in de Startsessie het emotionele welzijn van jouw paard.


Positieve training
Je gaat zelf minimaal 4x per week aan de slag met je paard. De sessies hoeven niet lang te duren, 20 minuten is prima. De training gaat deels over de basis (denk aan rustig stilstaan, meelopen, etc), maar kan zich ook in uitdagende situaties afspelen, zoals trailerladen en bekappen.


ENTA's
Empowering, Non-Training Activities (ENTA's) zijn korte, laagdrempelige activiteiten die je met jouw paard onderneemt. Ze verbeteren de band met je paard en zorgen ervoor dat jullie vertrouwen groeit.


 Observatie-opdrachten
Je leert je oog trainen en eerder ingrijpen als de spanning stijgt.

 Whatsapp of email
Je kan me tussen de videocalls door je vragen stellen, zodat je snel weer verder kan met jouw paard.

 Online Leeromgeving
De online leeromgeving is een kapstok voor alles wat je leert en hier kan je de informatie rustig nalezen. Denk hierbij aan bepaalde oefeningen, observatie-opdrachten, wetenschappelijke concepten en uitleg van bepaalde trainingsopdrachten. Ook via een handige app beschikbaar!

 Online cursus Starterskit Clickertraining
Korte (ongeveer 2.5 uur aan video) maar heldere cursus over het begin van training met voer. Ook via een handige app beschikbaar!

 PaardenEmoties Community
Leer andere empathische paardenmensen kennen, deel jouw filmpjes en doe inspiratie op. Ook via een handige app beschikbaar!

 Online Werkboek
Hierin maak je korte opdrachten en aantekeningen om de vooruitgang goed in de gaten te houden. Hierin staat bijvoorbeeld welke vervolgstappen je de komende 2 weken gaat zetten en wat er goed/minder goed gegaan is. Je kan het online werkboek ook gebruiken als logboek van de sessies met je paard.


*  Annuleren van een afspraak kan per email tot 48 uur van te voren. Daarna wordt de afspraak in rekening gebracht. Afspraken die niet binnen 4 maanden gepland zijn, zullen vervallen. We geven geen geld terug. 

Kelly van de Ven

PaardenSnackbox

Mijn paard vindt me nu veel leuker dan eerst!

Suzy heeft mij en mijn paard geholpen om weer rust en vertrouwen te krijgen in het optillen van de voeten. Het ging eerst al niet van harte, maar met een veulen aan de voet was het bekappen onmogelijk geworden. Stapje voor stapje kwam er verbetering en we kunnen haar inmiddels weer bekappen.

Wat verwacht ik van jou?

- Je gaat minimaal 4x per week met jouw paard aan de slag (training, ENTA's, observatie-opdrachten). Per sessie ben je ongeveer 20-30 minuten bezig.

- Je hoeft niet veel achter de computer te doen, maar enige voorbereiding en reflectie is wel nodig. De online cursus Starterskit duurt ongeveer 2.5 uur en kijk je in ongeveer 6 weken. 

- Je appt en mailt me regelmatig met jouw vragen, bevindingen en uitdagingen.

- Je bent eerlijk: als iets niet lukt, is dat geen enkel probleem. Maar we moeten het wel kunnen bespreken.

- Je bent actief, zelfstandig en de baas over jouw eigen leerproces.

- We zijn allebei twee slimme, handige en gelijkwaardige mensen en behandelen elkaar ook zo.

Wat zeggen mijn klanten?

In deze video stel ik je voor aan Saskia. Ze had wat hulp nodig met haar jonge Friese paard Oakley. Door Saskia meer handvatten te geven om de spanning eerder te herkennen, en door Oakley meer rust en tijd te geven, ging het al snel stukken beter tussen Saskia en Oakley!

Meld je aan voor The Click Reboot

Ik meld me aan!
Je kan ook in termijnen betalen

Het resultaat is emotionele harmonie met je paard


  • Je hebt genoeg aan een oogopslag om te weten wat je paard emotioneel nodig heeft. Jullie voelen je diep verbonden met elkaar, zonder zelfstandigheid te verliezen.

  • Jij hebt een sterke persoonlijkheid, maar jouw paard ook. De communicatie en relatie gaan op een gezonde manier twee kanten op. Je paard mag zichzelf zijn, en jij ook.

  • De liefde die je voor jouw paard voelt, hoef je niet meer weg te stoppen, maar mag je juist volledig inzetten in de training. Jouw liefde voor jouw paard wordt het uitgangspunt.

  • Je weet wat je waard bent. Jouw gevoeligheid is geen zwakte, maar juist een enorme kracht. Wat andere mensen hiervan vinden, is niet zo belangrijk als de emotionele harmonie die je voelt met je paard.

  • De tijd samen met jouw paard zorgt voor meer plezier, meer energie en meer motivatie. Jullie relatie is veranderd van een energielek naar een oplaadpunt!

Perrine Coolsaet

Victor-Y-Horses

Ik ben om!

Ik had grote voordelen over het werken met voedsel. Maar als ik zie wat het voor mij en mijn paard gebracht heeft, ben ik om!


Suzy heeft een uitgesproken visie maar veroordeelt niet als je dingen (nog) anders doet. Met een open blik legt ze uit hoe zij de dingen ziet en ervaart en nodigt je door kleine aanpassingen uit om het ook te overwegen.


De online begeleiding werkt verrassend goed. Het is fijn om jezelf terug te zien en beelden te kunnen herhalen of vertragen.

Heel fijn om het stresslevel te leren zien!
"Suzy heeft ons zoveel vooruit geholpen, terwijl we al een tijdje bezig waren met R+. Je krijgt veel praktische, direct toepasbare aanwijzingen."
Martine van de Velde

Een kijkje in het hoofd van je paard!

Door Suzy leer je anders kijken! Je gaat inzien dat zaken die ooit vanzelfsprekend waren, dat eigenlijk niet zijn. 
Petra Klaasse

Wielemaker Hoefverzorging

Enorm empathisch en veel kennis!
Suzy heeft de perfecte balans tussen begrip, motivatie en inspiratie. Haar inzichten helpen me om een betere eigenaar en trainer te zijn voor mijn paarden.
Tine Willems

The Click Reboot - €1299,-

Mijn klanten ervaren dat ik een optimistische rust kan creëren in de emotionele chaos van hun paard. Ook als het niet perfect loopt, zal ik je ondersteunen in plaats van veroordelen. Wat er ook gebeurt, je kan op mijn steun rekenen. Gedurende het hele proces ben ik jouw grootste cheerleader! 

Ik meld me aan!
Je kan ook in termijnen betalen

Ik twijfel. Is het programma The Click Reboot iets voor mij?

Als je nog twijfelt, kan je een gratis kennismakingsafspraak met Suzy inplannen. Dit is een videocall van 30 minuten. Klikt het? Dan kan je direct beginnen. Klikt het niet? Dan is dat ook geen probleem. Je zit nergens aan vast: het gesprek is 100% vrijblijvend.

> Plan het gratis gesprek hier in:
https://calendly.com/deurinck/gratis-kennismaking-met-suzy

Moet ik ervaring hebben met positieve bekrachtiging?

Neehoor, dat hoeft zeker niet, maar het mag natuurlijk wel. We werken aan de punten waar jij hulp bij nodig hebt. Of je nu nog nooit een clicker hebt gebruikt, of zelf les geeft: dat maakt niet uit.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kan in termijnen betalen. Als je hier interesse in hebt, kan je me een mailtje sturen: info@deurinck.nl

Hoelang duurt het programma The Click Reboot?

Het duurt 12 weken, waarin we 1 startsessie van 90 minuten hebben en 5 videocalls van 60 minuten. Voor het proces is het belangrijk dat we elkaar regelmatig spreken en daarom plannen we alle 6 afspraken binnen de drie maanden. Je hebt wel één maand speling. Afspraken die na 4 maanden nog niet gehouden zijn, zullen vervallen. Je houdt 12 maanden toegang tot de online leeromgeving, de cursus Starterskit en de PaardenEmoties Community.

Wanneer kunnen we beginnen?

Je kan vaak al snel bij me terecht, meestal binnen 2 weken. Na betaling kan je in de online leeromgeving direct jouw eerste videocall (Startsessie) inplannen.

Hoe film ik mezelf?

Dit mag gewoon met je telefoon en kan je helemaal zelf doen. Je hebt niemand nodig die je filmt. Vind je dit lastig, dan heb ik een paard handige tips voor je om het zo makkelijk mogelijk te maken. Zo gebruik ik zelf altijd een flexibele tripod. Deze bevestig ik aan een weidepaaltje of boom zodat ik mezelf overal kan filmen. Als je op "flexibele tripod gsm" googelt, vind je vanzelf wat ik bedoel.

Gaat het over rijden of over grondwerk?

Het uitgangspunt is werken vanaf de grond. Maar als de communicatie tussen jou en je paard goed is, en je wil graag rijden, dan werken we daar aan.

De frustratie is weg!
"Suzy heeft ons enorm geholpen. Wat ik vooraf niet had verwacht, was hoe ze aangeeft dat dingen vaak eigenlijk heel goed gaan. Onze trainingen zijn veel harmonieuzer geworden."
Lisa Klaassens


Alles valt op z'n plek!

Suzy omschreef precies mijn gevoel en ideeën over de omgang met paarden. Mijn paard en ik zijn nu gelijkwaardig en hij heeft ook een stem. 
Marian Reuvers
Kleine stapjes
Suzy is een ster in het samen onderzoeken van de kleine stapjes die je kunt maken tijdens de training. Heel fijn om haar ideeën en denkwijze te horen om daar vervolgens zelf mee aan de slag te gaan.
Annemiek Macleane

Kavika Begeleiding voor mens en paard