Persoonlijke Begeleiding

Emotionele groei voor jou en je paard

Online 1-op-1 met Suzy
Persoonlijke Begeleiding

Emotionele groei voor jou en je paard

Online 1-op-1 met Suzy

Herken je dit?

  1.  Je paard schiet van alles in de stress. Ook als jullie 't al vaak gezien hebben.
  2.  Je bent bang dat je paard jouw stress overneemt.
  3.  Je voelt je schuldig omdat je het zo ver hebt laten komen.
  4.  Je vraagt je af of dat je de enige bent bij wie het zo moeilijk gaat.
  5.  Je hebt al zoveel geprobeerd. De moed is verdwenen. 
  6.  Je wil bijna opgeven. De band met je paard lijkt nooit meer goed te komen...

Maar het kan echt anders.  

Je paard hoeft niet 'gefixt' te worden. En jij ook niet, trouwens.


Het probleem zit 'm in jullie emoties. Jullie emoties matchen nog niet en veroorzaken dagelijks miscommunicaties.


Misschien heb je jouw paard al door de medische molen gehaald. Andere voeding, supplementen, speciale dekens... Maar geen blijvend resultaat. Je hebt 't al geprobeerd op te lossen met consequent zijn, leiderschap en training. 


Maar emoties laten zich niet commanderen. Emoties kunnen we niet trainen. Niet met een zweepje, en niet met voer.

Frustratie​​​​
Buiten wandelen
Regelmatig schrikken
Verlatingsangst
Agressief gedrag

Pas als je de emoties begrijpt,
kan je het gedrag duurzaam veranderen.

We trainen met positieve bekrachtiging, maar er is veel meer dan enkel de clicker en het voertje. We moeten eerst begrijpen waar het probleem precies zit, voordat we gaan trainen.


Ik zie dat deze stap vaak wordt overgeslagen. Het probleem wordt hierdoor niet grondig aangepakt, maar gecamoufleerd. Ik ga helpen om deze valkuil te vermijden.

Kelly van de Ven

PaardenSnackbox

Mijn paard vindt me nu veel leuker dan eerst!

Suzy heeft mij en mijn paard geholpen om weer rust en vertrouwen te krijgen in het optillen van de voeten. Het ging eerst al niet van harte, maar met een veulen aan de voet was het bekappen onmogelijk geworden. Stapje voor stapje kwam er verbetering en we kunnen haar inmiddels weer bekappen.

Geniet weer van de connectie met je paard (en met jezelf!)

Jouw gevoel: Je leert je paard lezen door goed te kijken én door goed te voelen.

Emotionele aanwezigheid: Zodra je je open stelt voor de emoties van je paard, verbetert jullie band direct.

Positiviteit: We brengen het gemak en het plezier weer terug. Positieve bekrachtiging en keuzevrijheid voor je paard, en voor jou!

Hoe werkt het?

Tijdsduur | 12 weken

Hoe vaak | Iedere 2 weken hebben we een videocall

Video-opname | Jij maakt een video van de omgang/training met je paard en stuurt deze naar mij. Ik zal je laten zien wat mij opvalt en welke adviezen ik heb

Contact | Onbeperkt via whatsapp of email

Paardenemoties Community | Ontmoet online andere empathische paardenmensen

Online cursus Starterskit Clickertraining | Trainingsvideo's die jou stap-voor-stap helpen om een ontspannen begin te maken van het werken met voer

Wat zeggen mijn klanten?

In deze video stel ik je voor aan Saskia. Ze had wat hulp nodig met haar jonge Friese paard Oakley en heeft daarom bij mij de persoonlijke begeleiding gevolgd. 

Door Saskia meer handvatten te geven om de spanning eerder te herkennen, en door Oakley meer rust en tijd te geven, ging het al snel stukken beter tussen Saskia en Oakley!

Meld je aan voor de persoonlijke begeleiding

€697,- voor 12 weken

Perrine Coolsaet

Victor-Y-Horses

Ik ben om!

Ik had grote voordelen over het werken met voedsel. Maar als ik zie wat het voor mij en mijn paard gebracht heeft, ben ik om!


Suzy heeft een uitgesproken visie maar veroordeelt niet als je dingen (nog) anders doet. Met een open blik legt ze uit hoe zij de dingen ziet en ervaart en nodigt je door kleine aanpassingen uit om het ook te overwegen.


De online begeleiding werkt verrassend goed. Het is fijn om jezelf terug te zien en beelden te kunnen herhalen of vertragen.

Heel fijn om het stresslevel te leren zien!
"Suzy heeft ons zoveel vooruit geholpen, terwijl we al een tijdje bezig waren met R+. Je krijgt veel praktische, direct toepasbare aanwijzingen."
Martine van de Velde

Een kijkje in het hoofd van je paard!

Door Suzy leer je anders kijken! Je gaat inzien dat zaken die ooit vanzelfsprekend waren, dat eigenlijk niet zijn. 
Petra Klaasse

Wielemaker Hoefverzorging

Enorm empathisch en veel kennis!
Suzy heeft de perfecte balans tussen begrip, motivatie en inspiratie. Haar inzichten helpen me om een betere eigenaar en trainer te zijn voor mijn paarden.
Tine Willems
€ 697,-

Persoonlijke Begeleiding 
Fijne combinatie van wetenschap & empathie

Leer alles over het gedrag en de emoties van je paard van een ervaren expert! We gebruiken wetenschappelijke inzichten, kennis over leertheorie, het sociale leven van het wilde paard en neurowetenschap.


Mijn klanten ervaren dat ik een optimistische rust kan creëren in de emotionele chaos van hun paard. Ook als het niet perfect loopt, zal ik je ondersteunen in plaats van veroordelen. Wat er ook gebeurt, je kan op mijn steun rekenen. Gedurende het hele proces ben ik jouw grootste cheerleader! 


- Direct na jouw betaling plan je jouw Startsessie met mij in. Je kan vaak binnen twee weken starten. 

- Betaling in 4 termijnen van €175,- is ook mogelijk. Stuur me een mailtje bij interesse: info@deurinck.nl

Persoonlijke Begeleiding in een notendop

Volledig online

Waar ter wereld je ook woont, we kunnen samenwerken. Via video-opnames kijk ik met je mee en krijg jij gedetailleerde hulp. 

Paardengedrag observeren

Ontdek de kleinste signalen. Hiermee voorkom je dat de stress plots te hoog wordt en dat je paard niet meer leert.

Voerbeloning

Door je paard te belonen met voer, wordt de stress vanzelf minder. Geen dwang en druk, maar keuzevrijheid en plezier.

Veelgestelde vragen over Persoonlijke Begeleiding

Ik twijfel. Is dit iets voor mij?

Als je nog twijfelt, kan je een gratis kennismakingsafspraak met Suzy inplannen. Dit is een videocall van 20-30 minuten. Klikt het? Dan kan je beginnen met de persoonlijke begeleiding. Klikt het niet? Dan is dat ook geen probleem. Je zit nergens aan vast: het gesprek is 100% vrijblijvend.

> Plan het gratis gesprek hier in:
https://calendly.com/deurinck/gratis-kennismaking-met-suzy

Moet ik ervaring hebben met positieve bekrachtiging?

Neehoor, dat hoeft zeker niet, maar het mag natuurlijk wel. We werken aan de punten waar jij hulp bij nodig hebt. Of je nu nog nooit een clicker hebt gebruikt, of zelf les geeft: dat maakt niet uit.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kan in 4 termijnen betalen. Je betaalt dan maandelijks €175,-. Als je hier interesse in hebt, kan je me een mailtje sturen: info@deurinck.nl

Hoelang duurt de persoonlijke begeleiding?

Het duurt 12 weken, waarin we 1 startsessie van 90 minuten hebben en 5 videocalls van 60 minuten. Voor het proces is het belangrijk dat we elkaar regelmatig spreken en daarom plannen we alle 6 afspraken binnen de drie maanden. Je hebt wel één maand speling. Afspraken die na 4 maanden nog niet gehouden zijn, zullen vervallen.

Wanneer kunnen we beginnen?

Je kan vaak al snel bij me terecht, meestal binnen 2 weken. Na betaling kan je direct jouw Startsessie inplannen. Je ontvangt hiervoor een mailtje met een link naar mijn online agenda.

Hoe film ik mezelf?

Dit mag gewoon met je telefoon en kan je helemaal zelf doen. Je hebt niemand nodig die je filmt. Vind je dit lastig, dan heb ik een paard handige tips voor je om het zo makkelijk mogelijk te maken. Zo gebruik ik zelf altijd een flexibele tripod. Deze bevestig ik aan een weidepaaltje of boom zodat ik mezelf overal kan filmen. Als je op "flexibele tripod gsm" googelt, vind je vanzelf wat ik bedoel.

Gaat het over rijden of over grondwerk?

Het uitgangspunt is werken vanaf de grond. Maar als de communicatie tussen jou en je paard goed is, en je wil graag rijden, dan werken we daar aan.

De frustratie is weg!
"Suzy heeft ons enorm geholpen. Wat ik vooraf niet had verwacht, was hoe ze aangeeft dat dingen vaak eigenlijk heel goed gaan. Onze trainingen zijn veel harmonieuzer geworden."
Lisa Klaassens


Alles valt op z'n plek!

Suzy omschreef precies mijn gevoel en ideeën over de omgang met paarden. Mijn paard en ik zijn nu gelijkwaardig en hij heeft ook een stem. 
Marian Reuvers
Kleine stapjes
Suzy is een ster in het samen onderzoeken van de kleine stapjes die je kunt maken tijdens de training. Heel fijn om haar ideeën en denkwijze te horen om daar vervolgens zelf mee aan de slag te gaan.
Annemiek Macleane

Kavika Begeleiding voor mens en paard

Meld je aan voor de persoonlijke begeleiding

€697,- voor 12 weken