Bedankt, maar wacht nog even!

Je bent aangemeld en ontvangt over een paar minuten het gratis e-book over paardentraining voer.  


Maar hoe zou je het vinden om niet alleen de 5 meest gemaakte fouten in paardentraining met voer te kunnen voorkomen, maar om ook een helder en paardvriendelijk stappenplan voor positieve paardentraining te kunnen gebruiken?

De Starterskit Clickertraining gaat verder waar het gratis e-book eindigt. 


Als je echt serieus aan de slag wil met positieve paardentraining, kan je eigenlijk niet zonder de Starterskit Clickertraining.


Kijk hieronder rustig verder.

Wat zit er in de Starterskit?

Starterskit Clickertraining

Voorkom veelgemaakte fouten in de training met voer

Opdringerige paarden: is dat ook jouw nachtmerrie? Paarden die continu iets uit je jaszak proberen te vissen, of die zelfs in je mouw beginnen te happen, omdat iemand ze ooit iets uit de hand heeft gevoerd? Maar wil je jouw paard wel graag goed belonen tijdens de training? Ik ga je helpen.

Clickertraining voor paarden is enorm leuk, maar het is een vlijmscherp mes. Je paard leert vlot wat je van hen verwacht, maar verkeerde gewoontes zijn ook binnen no time aangeleerd. Je paard kan het voertje gaan “opeisen”. Dat wordt snel vervelend, ook voor je paard.

 

Als je paard namelijk niet weet hoe het nieuwe spelletje precies werkt, geeft dat stress bij je paard. Terwijl je clickertraining juist wilde inzetten om je paard meer plezier te laten beleven aan de training.

Heb jij wel eens gedacht dat...

  • Clickertraining best leuk zou kunnen zijn voor jouw paard?
  • Dat je geen idee hebt hoe je clickertraining goed kan beginnen?
  • Clickertraining enorm ingewikkeld is en dat dit niet aan jou besteed is?
  • Clickertraining alleen om kunstjes draait?
  • Maar blijf je nieuwsgierig naar deze paardvriendelijke aanpak? 

Gebruik de Starterskit Clickertraining als jouw perfecte beginpunt

Of je nog nooit een clicker hebt vastgehouden, of dat je meer rust en ontspanning in jouw clickersessies wil: de Starterskit Clickertraining gaat jou en je paard helpen. In deze korte cursus leer je in 3 modules hoe clickertraining voor paarden precies werkt, met volop aandacht voor rust en emoties.

De cursus kost €50,- (incl. BTW).

Wat krijg je in de Starterskit Clickertraining?

Heldere voorbereiding

Met deze cursus bereid je je goed voor zodat de training met je paard effectief is. Je gaat merken dat werken met voer en met keuzevrijheid helemaal niet zo lastig is, omdat je in het begin een simpel stappenplan volgt. Je weet wat je moet doen, en je begrijpt ook waarom dat zo is. Door deze voorbereiding, ervaart je paard geen gevoel van schaarste. Zo blijft de training gezellig, positief en relaxed voor jullie allebei.

Positieve Training

In deze cursus bespreek ik zowel de wetenschappelijke achtergrond van positieve training, als de praktische stappen die je moet zetten. Ook leer je wat je kan doen als het minder goed gaat. We werken zonder druk, en het paard heeft keuzevrijheid. Als jouw paard de training niet meer leuk vindt, mag je paard altijd weg. Geen enkel probleem!

Gedrag herkennen

Je leert de kleinste tekenen van spanning herkennen. Jij en je paard raken beter op elkaar ingespeeld. Stress verandert in nieuwsgierigheid en je paard wordt emotioneel weerbaar. Je paard gaat in minder situaties spanning ervaren, en als de spanning te hoog wordt, weet jij precies wat je moet doen om het weer af te laten vloeien.

Jullie vriendschap

Zodra je in het gezichtsveld van je paard komt, zie je dat jouw paard uitkijkt naar jullie training. De tijd die jullie doorbrengen hoeft niet per se heel lang te zijn, maar de kwaliteit is hoog. De rest van de wereld is op die momenten even minder belangrijk. Een fijne focus op elkaar, zonder dat de spanning hoog oploopt.

Wat zeggen klanten?

Dank je wel, Suzy!
Door de Starterkit zijn het contact en de samenwerking met mijn paarden enorm verbeterd. Ook de verschillende karakters van de kudde zijn wonderbaarlijk besproken. Dank je wel, Suzy!
Arna van Eekelen
Je leert op een andere manier kijken!
Ik ben in het begin te snel gegaan in de training met mijn paard. De Starterskit van Suzy was voor mij een mooie kans om de gaten die Bazook heeft, op te vullen. De cursus leert je op een andere manier kijken.
Jolien Dalenberg 

- Paardenfeest

Een heerlijke start!
De Starterskit Clickertraining gaf me een heerlijke start om vanuit rust en positiviteit de training weer samen met mijn paard op te pakken!
Nicolle Franken

Wat zit er in de Starterskit?

Bekijk hier de video waarin ik uitleg  waarom ik graag met voer werk en wat er verder in de Starterskit Clickertraining zit.

€50,-

Starterskit Clickertraining

Laat me je helpen met een helder stappenplan voor clickertraining met paarden. Zorg voor ontspanning en rust bij jezelf en je paard. Leer het gedrag kennen waar je goed op moet letten om de stress in de gaten te houden en ontdek wat je kan doen als het lastiger wordt. 

Over Suzy

In mijn aanpak staan empathie en nieuwsgierigheid centraal. Het paard hoeft niet gehoorzaam te zijn, maar mag juist leren om op een veilige manier te communiceren. Angst en stress verdwijnen niet als een paard 'gewenst gedrag' laat zien, dus "braaf maar bang" is totaal niet wat we zoeken.

Mijn droom is dat we emotioneel welzijn net zo belangrijk gaan vinden als lichamelijk welzijn. Ik hoop dat we dezelfde aandacht ontwikkelen voor de emotionele problemen van onze paarden als voor hun lichamelijke problemen. Ik werk daarom met positieve bekrachtiging en met keuzevrijheid voor het paard. Voor mij is het belangrijker hoe jij en jouw paard zich voelen dan hoe het eruit ziet.

Hoeveel tijd kost het me per week?

In totaal is het iets meer dan 2.5 uur aan video's. Hiernaast maak je ook de opdrachten uit het werkboek.
Hoeveel trainingstijd je met jouw paard nodig hebt, is erg individueel. Probeer minimaal vier keer per week met je paard te werken en reken per sessie op 30 minuten (deze schatting is incl. voorbereiding en afsluiting van de sessie).

Hoelang duurt de online cursus?

Je doorloopt de modules en video's in je eigen tempo. Als je rekent op 1 module per week, is dat ongeveer 3-4 weken in totaal.

Hoelang behoud ik toegang tot de video's?

12 maanden

Krijg ik persoonlijke begeleiding van Suzy bij de Starterskit?

Nee, de Starterskit bestaat uit de video's en opdrachten. Wil je persoonlijke begeleiding? Kijk dan onder 'Aanbod' bij The Click - Reboot. De Starterskit zit daar bij inclusief en hoef je dus niet apart te kopen.


Begin vandaag met

de Starterskit Clickertraining!